Om oss

HEGE OG ESPEN BOR PÅ VAKRE ØVRE SUKKE GÅRD I RAMNES, SENTRALT I VESTFOLD

Gården er et lite, sjarmerende småbruk som ligger stille og usjenert til, omringet av vakker natur. For tiden har vi ikke gårdskafe eller ‘bed & breakfast’, men vi har holder kurs i mindfulness, stressmestring og arrangerer andre aktiviteter.

Espen:

Pappa til 3 flotte gutter, gift med Hege. Utdannet sivilingeniør og økonom. Jobbet som leder i næringslivet i mange år, ulike bransjer. Nysgjerrig og engasjert. Seiler. Har i hele sitt voksne liv vært opptatt av energiarbeid, meditasjon og selvutvikling. Espen er utdannet MBSR – mindfulness basert stress reduction instruktør og holder kurs på gården og for næringslivet. Jobber i halvstilling som mattelærer ved Rud videregående skole i tillegg til gården.

Hege:

Mamma til 2 flotte voksne gutter. Gift med Espen. Utdannet psykiatrisk sykepleier, coach, kognitiv terapeut, mindfulness instruktør, yoga lærer og massør. Matentusiast. Opptatt av mat som helse. Reiseglad eventyrer som trives med jording på gård og alt det nye jeg lærer hver dag! Jobber i Nordre Vestfold distriks psykiatrisk senter i et ambulant akuttteam. Holder kurs i selvutvikling og stressmestring, gir livsveiledning og er gårdskjerring.