Møtelokaler

MODERNE OG GODE MØTELOKALER PÅ ØVRE SUKKE GÅRD

Du finner oss i Ramnes, sentralt i Vestfold. Gården er et lite, sjarmerende småbruk som ligger stille og usjenert til. Sukke Gård ligger i en stille og rolig liten dal. Her er det lett å senke skuldrene og la roen senke seg. Det er fint turterreng rundt gården og i omegn. Vi er stedet for de små og nære samlingene (2-30 personer)  Vi har moderne møtelokaler som passer tilgjengelighet for rullestolbrukere. I hagen har vi et stort vakkert drivhus i cedertre for faglig diskusjoner, lunsj, middag, eller et glass vin.

WALK AND TALK:

Sokrates gjorde det. Niels Bohr og Steve Jobs gjorde det: De brukte dialogen til fots til å frigøre tankens kraft og kreativitet. Forskning bekrefter at mosjon og bevegelse i løpet av arbeidsdagen styrker medarbeidernes energinivå, engasjement og kreativitet til nytte for både medarbeider og virksomheten. Området rundt gården er ypperlig for nettopp dette!

Legg ditt neste møte, seminar eller kurs til Øvre Sukke Gård! Et godt og produktivt sted å være. Ta kontakt med oss for booking

Informasjon om våre fasiliteter og kapasitet:

Kafé ‘Høns og Peoner’: Ca 50 kvm. Nyrestaurert.  Lyst og trivelig med store vinduer. Prosjektor. Kjøkken, dusj og handikapp toalett. Fra 2-30 p.

Drivhuset: 36 kvm med spise/arbeidsplass, grønnsaker og spennende planter.

Låven: Her kan vi dekke langbord, ha konsert,  teaterforestillinger og by opp til dans.

Ønsker du å benytte Øvre Sukke Gård som møtested?

Ta kontakt med oss for mer informasjon