Seilopplevelser – Seil med oss

Bli med å seile i vår 40 fots havseiler.  Ta med familie eller venner, firma eller kunder på en dagstur, weekendtur eller en hel uke.

Vi leier ut vår flotte Hanse 400 med skipper til turseiling.  Opplev seilerglede og vakker skjærgård med skipper som tar det fulle ansvaret for båt og dens utstyr både under seilas, i havn, og at den er forsvarlig fortøyd når vi er i land.

Ønsker dere en helg helt fri, til bare å nyte og ‘være’, så kan vi ordne maten for dere etter avtale.

1 DAG Famile / Vennetur – maks 8 personer:

Vi reiser ut fra Tønsberg og tar dere med i den vakre Nøtterøy / Tjømø skjærgården. Vi kan bruke dagen til seilas, eller finne en vakker uthavn og nyte naturen, vannet med mulighet for fiske, sol og bading.

Pris for dagstur:  kr. 7 900

Fullpensjon med mat kr. 790 pr. person

HELGETUR – familie / vennetur – maks 6 personer:

Vi kaster loss fredag kl.17 eller etter nærmere avtale. Retur søndag kl. 17.

Vi tar dere med i vakker skjærgård og finner en trygg og god havn for natten.  Båten er svært godt utrustet og har 3 doble lugarer med sengeplass til 6 personer, bad med dusj, 2 toaletter samt stue og flott kjøkkenløsning.

Pris for helgetur:  kr. 14 900

Fullpensjon med mat kr. 1 490 pr. person

1 UKE – familie / vennetur – maks 6 personer:

Ta en ferieuke i seilbåt og finn ro og fred, nyt friheten og livet på sjøen.  Flere dager gir mulighet for flotte seilaser så vel som mange vakre havner og naturopplevelser. Dere bestemmer selv hvor ferden skal gå.  Nyt alle de mulighetene sjøen gir. Seilas, fiske, bading, landhugg og utforsking av vakre holmer og skjær.

Pris for 1 uke:   kr. 24 900

Ekstra dag båt med skipper:  kr. 4 990

Velkommen om bord!

Ta kontakt for mer informasjon og en hyggelig samtale om seileopplevelser via skjema under eller ring Espen på mobil 905 905 37. Du kan også sende epost til espen@sukkegard.no

Espen har livslang erfaring med seiling, båt og sjø.  Han har ‘dayskippper’ eksamen og har dessuten dykkersertifikat.  Med Espen som skipper er dere i trygge hender.

Ta gjerne kontakt med Espen Klaseie på mobil 905 905 37, telefon 33 39 69 17 eller epost espen@sukkegard.no.