Kurs i mindfulness 18. januar

Kurs i mindfulness 18. januar

Mind full or Mindful

ØNSKER DU ØKT LIVSGLEDE OG MINDRE STRESS I HVERDAGEN?

Meld deg på kurs i mindfulness og lær deg teknikker som kan endre livet ditt. Gjennom mindfulness utvikler du evnen til å takle stress og vanskelige situasjoner på en bedre måte. Mindfulness gir dypere selvinnsikt, fred med deg selv og med andre.

Påmelding: Meld deg på ved å kontakte oss her

Metodene og verktøyene hjelper deg å frigjøre deg fra fortiden og bekymringer for fremtiden. Du får gode øvelser til å håndtere fysisk, psykisk og mentalt stress. Uansett hvor du er i livet ditt kan du bruke mindfulness til å løfte deg selv og skape det livet du ønsker. Mindfulness er en form for mental trening som brukes av f.eks. toppidrettsutøvere, jagerpiloter og ledere i næringslivet for aktivt å prestere og nå mål. Med mindfulness-trening vil du oppleve nye muligheter til å leve og handle slik du dypest sett ønsker og å være tilstede i alle livets øyeblikk. På kurset lærer du metoder som du kan bruke resten av livet.

”Det handler om å være mer tilstede i livet, øke livsgleden, redusere stress og fremme god helse”

Kurset går over 8 uker og er en intensiv trening og prosess i mindfulness. Kurset holdes av Espen Klaseie som har mer enn 20 års erfaring med meditasjon og er sertifisert instruktør av MBSR. Espen er også sivilingeniør og har en Master i Business Administartion og har mange års erfaring både som leder- og selvstendig næringsdrivende i norsk næringsliv.

Kurset er basert på den vitenskapelige og godt dokumenterte metoden MBSR (mindfulness based stress reduction). Grundig forskning basert på kursprogrammet viser at du vil kunne oppnå positive endringer i form av:

  • økt livskvalitet
  • stressreduksjon
  • ro og nærvær

Kurset får meget gode tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere som skårer kurset til 4,8 av 5 mulige. Begrenset med plass – meld deg på nå!

Ta kontakt med Espen Klaseie for en uforpliktende – hyggelig samtale om kurset på telefon 33 39 69 17 eller mobil 905 90 537.

Påmelding: Meld deg på ved å kontakte oss her

Stedsbeskrivelse
Kurset gjennomføres på hyggelige Øvre Sukke gård midt i Vestfold. Les mer om Øvre Sukke Gård.

Forkunnskaper
Kurset passer for alle og du trenger ingen forkunnskap for å delta. Kurset kan også tilpasses grupper og bedrifter.

Varighet
Oppstart mandag 18. januar kl. 18.30 – 21.00. Kurset går hver uke frem til og med 14. mars. Kurset inkluderer en heldags workshop lørdag 5. mars fra 10.00 – 17.00.

Om forfatteren

Admin:

0 Comments

Del dine tanker om denne artikkelen

(E-post-adressen din vil ikke bli publisert)

Legg igjen en kommentar